Discrete en snelle levering

Wat raden jouw artsen aan als je Bestraling of Operatie hebt gehad en je PSA blijft snel stijgen ondanks AntiAndrogen Therapie?

Wat raden jouw artsen aan als je Bestraling of Operatie hebt gehad en je PSA blijft snel stijgen ondanks AntiAndrogen Therapie?
A: "Niet zo veel"

Maar spannend nieuw onderzoek heeft dit allemaal veranderd!
Nu is aangetoond dat een nieuw behandelingspad 20 of meer maanden vrije overlevingstijd zonder metastasen biedt dan eerder waakzaam wachten.

Onthoud dat dit een specifieke groep patiënten is, maar het is geen kleine groep die nu substantieel kan worden geholpen (momenteel 100.000 in de VS).

Spartan Trial had 1207 patiënten (Janssen Biotech)
Orale androgeen receptor remmer-Apalutamide. De metastasevrije overleving was 40 maanden in vergelijking met 26 maanden voor de controlegroep die alleen met antiandrogeentherapie werd behandeld.

Prosper-onderzoek (Pfizer-groep)
Eerder bekend als de orale androgeenreceptorremmer - Enzalutamide - was de overleving van de metastase 36,6 maanden in vergelijking met 14,7 maanden voor de controlegroep die alleen met AntiAndrogen Therapy werd behandeld.

De twee proeven zullen deze week worden gemeld op het Genitourinary Cancer Symposium 2018 in San Francisco, waar verwacht wordt dat deze medicijnen een belangrijke verandering in de therapie zullen voortbrengen.

Beide onderzoeken werden uitgevoerd op mannen na de behandeling die binnen 10 maanden een PSA-verdubbeling hadden, wat wijst op actieve ontwikkeling van kankercellen.

De onbeantwoorde vraag welk medicijn superieur is, moet vermoeden blijven totdat een goede onderlinge vergelijking wordt uitgevoerd.

In de tussentijd, als u of iemand weet dat u urineverlies ondervindt na bestraling of een operatie, lees dan ons artikel over Voorbereiding op en genezing van een Radicale Prostatectomie (Prostaatoperatie).

Lekkende urine is nooit normaal. Koop vandaag nog de Pacey Cuff ™!

Pacey MedTech's Continence-manchet bevat:

  • Het uniek ontworpen urethrale drukkussen ™ blokkeert de ongewenste urinestroom, zodat u uw leven met vertrouwen kunt leven;
  • De Fenestrated Hood ™ zorgt voor een normale doorbloeding, zodat u in absoluut comfort kunt leven;
  • samen met de Velcro®-riem voor een comfortabele pasvorm op maat voor u.

U hebt nog nooit dit zelfvertrouwen gevoeld met een ander product.

Ga terug naar wat belangrijk is, en stop met zorgen maken over lekkage of andere urinekwesties. Het leven is kort, zorg ervoor dat je er het beste van maakt met de Pacey Cuff ™.

24/7 Comfort - Urinecontrole - Normale bloedstroom