Discrete en snelle levering

NIEUW! CARIN, wat is dat?

CARIN is de eerste bekkenbodemtrainer die je niet hoeft in te brengen. Pijnloos en non-invasief, de kracht van Carin ligt in de nieuwste innovatieve draagbare sensortechnologie.


CARIN helpt jou om van bekkenbodemtraining een routine te maken. Daarnaast laat Carin snel resultaat zien van de training door middel van het slimme ondergoed. Het hele programma duurt zeven weken en bevat twee routines:
  1. Wekelijkse routine van meten
  2. Dagelijkse routine van oefeningen

Wekelijkse routine

Plan een meetdag per week waarbij je het slimme ondergoed draagt. Het ondergoed meet jouw fysieke inspanning en neemt waar wanneer het urineverlies optreedt. Het ondergoed houd je droog en beschermt tegen urineverlies. Je kan het ondergoed zo vaak verschonen als je wilt. Aan het einde van de dag gooi je deze gewoon in de was bij 30 graden. Zorg wel dat je de sensor uit het ondergoed haalt, schoonmaakt en weer terug in het doosje legt.
Al na de tweede keer dat je het ondergoed draagt, zal de app vooruitgang tonen. Een slim algoritme berekent hoeveel het urineverlies is afgenomen. Daarom is het ook goed om op de meetdagen zo actief mogelijk bezig te zijn! Door de vooruitgang te zien in de app – al is dat een klein beetje in het begin- zal je dus ook meer gemotiveerd zijn om door te gaan met de bekkenbodemtraining.

Dagelijkse routine

Onderzoek heeft bewezen dat door dagelijks 10 minuten de bekkenbodem te trainen ervoor zorgt dat je zo snel mogelijk van stress incontinentie af bent. Carin stuurt jou dagelijks een reminder om de bekkenbodem te trainen. Vervolgens bevat de app een 7-wekelijks programma met training video’s die je gewoon thuis kan doen.
Resultaten: We ondervonden reeds dat binnen 4 weken al 80% van de vrouwen een vooruitgang zag van 20% tot wel 100%.