Discrete en snelle levering

Mannelijke incontinentie: Nieuwe Pacey Cuff-video

Hoe werkt het?

Deze video laat zien hoe je de Pacey Cuff ™ gebruikt en legt ook uit hoe deze je bloedcirculatie beschermt en het lekken stopt.

De bloedsomloop in de penis loopt langs de bovenkant van de penis en in het corpus cavernosum. De urethra loopt onderhuids langs de onderkant van de penis.

De Pacey Cuff ™ is een hulpmiddel dat rond de penis bevestigd wordt met een gebogen kap langs de bovenkant en een drukkussentje aan de onderkant.

De open (gefenestreerde) kap van de Pacey Cuff ™ beschermt de bloedsomloop - dit zorgt ervoor dat het bloed zonder beperking stroomt. Oudere klemontwerpen comprimeren de penis. Dit stopt het lekken maar beperkt ook de bloeddoorstroming. Als een klem de doorbloeding beperkt, vindt ischemische pijn plaats. Het onderste deel van de Pacey Cuff ™ heeft een ‘Turbopad’ - we noemen dit de compressie-pad. Het drukkussentje duwt omhoog op de urethra en stopt het lekken. De grootte en dikte van de pad zorgen ook voor comfort voor de gebruiker.

Dit is hoe je de Pacey Cuff ™ draagt. Wikkel eerst de Pacey Cuff ™ om de basis van de penis (dus niet t.h.v. de eikel!), de onderste compressie-pad op de bodem van de penis en de bovenste, open (gefenestreerde) kap aan de bovenzijde van de penis. Druk vervolgens de Pacey Cuff ™ aan tot de juiste spanning die nodig is om te stoppen met lekken. Bevestig ten slotte zijn plaats door de verstelbare klittenband eromheen te drukken. In de klittenband zijn cijfers gesneden, zodat u het nummer kunt vinden dat het beste bij u past. Onthoud dat nummer en gebruik het elke keer dat u de Pacey Cuff ™ gebruikt.