Discrete en snelle levering

Mannelijk urineverlies en de medische waardebepaling van de Pacey Cuff ™

Mannelijk urineverlies en de medische waardebepaling van de Pacey Cuff ™
De fundamentele waarde van de Pacey Cuff ™ wordt geboden door het behoud van de doorbloeding van de penis tijdens gebruik.

De +100 jaar oude klem-ontwerpen proberen de bloedsomloop te beschermen door gebruik te maken van een aanzienlijke druk in combinatie met schuimkussens. Deze groep van producten blokkeert echter de bloedtoevoer wanneer voldoende druk wordt geboden om controle te krijgen over de urethrale urinestroom.

De ontwerpen met ronde manchetten hebben tot nu toe een wurgingseffect veroorzaakt vanwege het falen om de bloedstroom te beschermen. Ze veroorzaken ook pijn en zodus kan men ze maar een beperkte tijd aanbrengen. Door de vernauwing in bloedtoevoer is dikwijls een vervroegde verwijdering vereist.

 Figuur 1. De onpopulariteit van oudere manchet- en klemontwerpen is hier te zien. De voorkeur van de gebruiker voor andere behandelingsopties heeft deze hulpmiddelen over het algemeen overbodig gemaakt vanwege hun pijn en circulatie-problemen.


De prototype-periode van de Pacey Cuff ™ produceerde een groot aantal hulpmiddelen die wisselend succes hadden met controle van de urethrale urinestroom, maar alle apparaten gebruikten het venster in de uitzonderlijk effectieve kap die de bloedvaten van het dorsale gebied bedekte. De prototypes werden toegepast in een mate die nodig was om urineverlies te beheersen en vervolgens werden ze elk getest met het draagbare Dopplerapparaat om een ​signaal van de aders aan de rechterzijde en de linkerzijde te lokaliseren. Alle prototypes slaagden voor deze test en bevestigden dat de bloedtoevoer niet was beïnvloed. Deze testen bewijzen echter niet dat elke penis voldoende circulatie zal hebben, omdat de aanwezigheid van uitgebreide atherosclerotische vaatziekte, eerder trauma of een ziekte zoals Diabetes Mellitus onvoorspelbare lokale effecten kan hebben.

De klinische toepassing van het hulpmiddel vereist daarom enige aandacht. Soms wordt, indien verwacht, pijnvrij gebruik toch niet ervaren. De gebruiker moet daarom een ​​arts of incontinentie verpleegkundig specialist raadplegen voor hulp of een ‘second opinion’.

 

 

Figuur 2. Het Dopplerapparaat is een steunpilaar voor vaatchirurgen. De dopplerverschuiving veroorzaakt door de bloedstroom in de bloedvaten van de penis een hoorbare herkenning van pulsaties. Dit is het apparaat dat werd gebruikt gedurende de R&D-periode van de Pacey Cuff ™.