Discrete en snelle levering

"Is het Emy-trainingsapparaat betrouwbaar?” Over de medische eigenschappen van de Emy

Uw gezondheid ligt ons nauw aan het hart. Bij FuturMedi staan we er daarom op dat de hulpmiddelen die we u aanbieden volledig medisch goedgekeurd zijn. In deze blogpost lichten we graag de medische eigenschappen van de Emy toe, een van onze hulpmiddelen om vrouwen van hun incontinentieproblemen af te helpen.

Over de Emy

Het Emy-trainingsapparaat is een effectief hulpmiddel waarmee u uw bekkenbodemspieren zelf kunt trainen, waar en wanneer u wilt. De Emy is ontwikkeld na meer dan twee jaar onderzoek en in samenwerking met een reeks gezondheidsprofessionals. Het bekkenbodemtrainingsapparaat voldoet dan ook aan de strengste medische normen.

Duurzaam en eenvoudig te reinigen

De Emy bestaat uit kwaliteitsvolle biomaterialen, waardoor een langdurig gebruik mogelijk is. Het toestel is geschikt voor vrouwen van elke leeftijd en staat hen toe om hun bekkenbodemspieren te trainen waar ze maar willen, wanneer ze maar willen. Het apparaat is bovendien zo gedesigned dat het zeer makkelijk te reinigen is. Reinig de Emy met water en milde zeep voor het beste resultaat. Een perfecte hygiëne is verzekerd doordat het geen openingen bevat en volledig waterdicht is!

Oefeningen voor elke vrouw

De zachte vorm van het trainingsapparaat is speciaal ontworpen voor zeer losse bekkenbodems, zo kan elke vrouw het toestel gebruiken. De bekkenbodemoefeningen van de Emy-app zijn ontworpen samen met gezondheidsprofessionals. De verscheidene oefeningen stimuleren de verschillende vezels van de bekkenbodem en trainen zijn verschillende functies.

Veilig verbonden met de app

Dankzij de sensoren op het apparaat worden de spiersamentrekkingen van de bekkenbodem waargenomen en gevisualiseerd. De Bluetooth-golven die de samentrekkingen doorgeven aan de app hebben een zeer lage sterkte. De golven zenden slechts 0,001 Watt uit, wat duizend keer lager is dan de stralen van uw smartphone.

De app meet uw voortgang en past uw training aan op basis van uw behaalde resultaten, zodat u kan genieten van oefeningen op maat. Via de app heeft u bovendien toegang tot het advies van experts om uw training te perfectioneren.

De Emy-bekkenbodemtrainer is een betrouwbaar medisch hulpmiddel om de bekkenbodemspieren te trainen. Ontdek hem in onze webshop.