Discrete en snelle levering

Incontinentieproblemen in Vlaanderen: onderzoek en informatie.

Incontinentieproblemen in Vlaanderen: onderzoek en informatie.
Er werd een onderzoek gevoerd naar de incontinentieproblemen in Vlaanderen en de resultaten daarvan werden gisteren uitgelegd in Het Journaal. Klik hier om dit opnieuw te zien

Ruim 400.000 Vlamingen kampt met incontinentieproblemen, en weinigen zijn zich bewust van de echte oorzaak ervan en kiezen daarom voor luiers en andere wegwerpproducten in plaats van voor een oplossende behandeling te kiezen.

Bij het zien van deze reportage dachten we direct aan Onze webshop waar men terecht kan voor een aantal hulpmiddelen en 'tools' die aan een echte oplossing werken.
Iets waar de Vlaming duidelijk nood aan heeft!

Bij de keuze van onze producten denken we vooral aan het oplossen van het probleem, de kwaliteit van het product en het ecologische aspect. (In Vlaanderen komt maar liefst 12% van ons restafval van inlegpads, luiers en andere wegwerpbroekjes!!!)

Enerzijds bieden we producten aan om de bekkenbodem te verstevigen en zodus het probleem op te lossen, anderzijds bieden we producten aan die herbruikbaar zijn en om de urine helpen op te houden. Neem eens een kijkje op onze site of in de webwinkel en bepaal wat voor jou een hulp zou kunnen zijn. Spreek er ook over met je arts of incontinentie-professional. SUCCES!