Discrete en snelle levering

Bekkenbodemspieren trainen

Bekkenbodemspieren trainen

Carin Exercise

Carin Exercise is een trainingsprogramma voor de bekkenbodemspieren. Dit speciale programma met video’s helpt jou om de bekkenbodemspieren te trainen. Gedurende de training kan je gewoon het Carin Protect ondergoed blijven dragen.
De Carin Exercise app volgt vochtverlies en tijdens welke activiteiten dit optreedt. Daarnaast stuurt de Carin Exercise app notificaties om jou te motiveren tijdens de training.
De sensor verstuurt de data via Bluetooth naar de Carin Exercise app. Hierdoor leer je meer over urineverlies en de voortgang van jouw training.
Hoe het werkt:
  • De oefeningen zijn kort, toegankelijk en leuk om te doen.
  • De oefeningen richten zich daarnaast ook op het coordineren van de spieren in het dagelijkse leven
  • De oefeningen kan je overal bekijken op jouw telefoon, tablet en computer.
Carin Exercise trainingsprogramma volgt drie principes:
  1. Voel jouw bekkenbodemspieren
  2. Coördinatie van de bekkenbodemspieren
  3. Versterk jouw buik- en bekkenbodemspieren
Cyclus 1 en 2: Voel jouw bekkenbodemspieren
In de eerste twee cyclussen van in totaal vier weken leer je meer over jouw bekkenbodem. De oefeningen richten zich op het aanspannen en ontspannen van de spieren. In de tussentijd leer je de basis van de ademhaling en het aannemen van een goede houding. De oefeningen helpen jou om lekkages tijdens dagelijkse activiteiten te voorkomen. Voor het trainingsprogramma heb je een yoga mat of handdoek nodig. We adviseren je een opblaasbare oefeningsbal aan te schaffen voordat je aan het programma begint.
Cyclus 3 en 4: Coordinatie van de bekkenbodemspieren
In cyclus 3 en 4 leer je de bekkenbodemspieren te coördineren en begin je alvast te werken aan het uithoudingsvermogen. Deze oefeningen zijn een verfrissende mix tussen stabilisatie en krachtoefeningen voor het totale bovenlichaam. We helpen je een expert te worden in het combineren van uitdagende oefeningen terwijl je juiste houding en ademhaling behoudt. Je kan altijd oefeningen uit voorgaande cyclussen combineren om je met de dag nog sterker te voelen!
Cyclus 5 & 6: Versterken van de bekkenbodemspieren
In het laatste gedeelte van de training breng je alles wat je tot nu toe hebt geleerd tot een hoger niveau. Je traint het uithoudingsvermogen van de spieren, stabiliteit en de juiste ademhaling. De oefeningen dagen je nog meer uit het volle te geven. Daag jezelf uit met de trainingsniveaus om het gewenste resultaat te bereiken.